TuukkaVirtaperko1

Tupkakka: kansalaisvaikuttamisen alfa ja ölymega

Kyllä nyt on niin että Suomen suuruus ja pyhyys määritetään savukkeiden avulla. Kenraali Niko on tuonut tänne tupakan intiaaneilta ja kiltisti me sitä poltamme. Me kaikki tiedämme, kuinka vaikeaa on saavuttaa uskottavuutta ilman palavaa käärylettä huulessa.

Tämä palava kääryle inkkarilääkettä on se mitä varten kaikki taistomme kävimme. Jotta voisimme olla vapaita ja terveitä vaikka teemme itsellemme pahaa. Itsekin, tupakoinnin lopettaneena ihmineä, en voi muuta kuin aloittaa uudestaan sillä lääkärihän ei välitä. Trokaa ehkä, mutta trokarin linssiä ei kyyneleen tippa hämärrä.

Yhteiskunnallisen ruutoksen ollessa mahdotonta on edelleen olemassa ja voimalla potkii mahdollisuus olla erilainen polttamalla tupakkaa. Se tuntuu paremmalta kuin buddhalaisuus sillä tupakassa todella on jotain, minkä vuoksi kaikkien sitä pitäisi polttaa. Masennuslääkkeet eivät ole mitään. Niitä ei lääkäri määrää ollessaan lomalla mutta tupakkaa kyllä saa.

 

Jos minulle käy jotain ikävää tupakoita jatkuvasti poltellessanne, voitte sitten muodostaa sidosryhmiä ja syndikaatteja jakaaksenne keskenänne sen kuin minulla oli varmasti huonompi tahdonvoima kuin teillä. Senhän tarvitsette jotta naista kiinnostaisi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset